my360.hu | gearsofwar.blog.hu | halo3.blog.hu | crackdown.blog.hu | lostplanet.blog.hu | xboxlive.blog.hu

Nincs megjeleníthető elem

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Nincs megjeleníthető elem

Nincs megjeleníthető elem

Crackdown - A történet

2007.02.10. 20:29 | drumbox | Szólj hozzá!



A Crackdown szülőatyja a Grand Theft Auto és a Lemmings játékok készítője, David Jones aki anglia egyik legelismertebb játék fejlesztője. A Crackdown az első saját játéka amit stúdiójával, a 2002-ben alapított Realtime Worlds-el adott ki. A játék a GTA sorozatban már megszokott teljes korlátlan szabadságot nyújtó akciójáték, de a játékstílust egy új irányba viszi el. Kipróbálhatod milyen is lehet a közeli jövőben a törvény szuper ügynökeinek élete. Nos lássuk a történet.



Amikor a világ az anarchia szélére jutott, a földkerekség összes rendfenttartó szervezete egyesítette erőit és létrehozta az ügynökséget. De a bűnözőket ez sem rettentette el. Három rivális banda az ellenőrzése alá vonta fővárosunkat, "Békés Város"-t (Pacific City). Az ügynökség a maradék erejével küzd a túlélésért, a vártorony néven ismert szuperbiztonságos komplexumban. A nehéz idők nehéz döntéseket szülnek. Az ügynökség egy kegyvesztett tudós, kutatásait hasznosítja. Az emberi test átalakítására kifejlesztett, morálisan erősen megkérdőjelezhető módszere segítségével, új katonákat készít. Az igazságszolgáltatás új ügynökeit akik példátlan módon képesek fejlődni és regenerálódni.



Üdvözöllek az ügynökségnél, ügynök. Én vagyok a fő kapcsolattartó és az akit leginkább a barátodnak nevezhetsz. Én mutatom az utat és én látlak el a legfrissebb hírszerzési információkkal, hogy megszabadíthasd "Békés Város"-t a három legnagyobb bűnbandától. Elsődleges feladatod hogy elimináld mindhárom bandavezért a Los Muertos karizmatikus főnökét Don Domingo Elbrazo Garcia-t, a Volk zsarnokparancsnokát, Vladimir a Farkas Golyac-ot és a ShaiGen titokzatos igazgatóját Zhuang-Lun-Wang-ot. Az ügynökség hírszerzése szerint mindhármuk védelmét meggyengítheted ha előbb felkutatod és eltávolítod az alvezéreiket. Itt az idő hogy bevetésre indulj ügynök. Már vár rád pár forradalmian új ügynökségi jármű odalent, a vártorony aljában...

A bejegyzés trackback címe:

https://crackdown.blog.hu/api/trackback/id/tr7935539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása